Ontspan en laad op in stijl

Ontdek de natuurlijke schoonheid van de omgeving

Trek eropuit en geniet van de prachtige omgeving van ons hotel. Maak een ontspannende wandeling door de Brabantse weilanden van Beers of ga fietsen en verken de omgeving van de Kraaijenbergse Plassen. Bezoek het gezellige centrum van Cuijk of de historische binnenstad van Grave. Voor diegene die het water op willen hebben wij een leuke samenwerking met Ceulemans, hier kunt u bootjes en SUP-boards huren. Wij helpen u graag met een leuke activiteit.


Geniet van onze activiteiten ter plaatse


In ons hotel geloven we dat ontspanning net zo belangrijk als verkenning en avontuur. Daarom bieden we een verscheidenheid aan activiteiten om onze gasten te helpen ontspannen en ontstressen tijdens hun verblijf, zoals yogalessen. Maak een afspraak met onze ervaren instructeur in onze serene natuurlijke omgeving, en kom in contact met uw lichaam en geest. Of u nu een beginner of een ervaren yogi bent, onze lessen zijn ontworpen voor alle niveaus en vaardigheden. Dus waarom doet u niet een sessie met ons mee tijdens uw verblijf en ervaar zelf de voordelen van yoga? 

Wilt u meer informatie? Klik hier

 

Genieten van de omgeving

Ontdek onze activiteiten

Bootverhuur bij Ceulemans Verhuur

Geniet van een dag op het water met motor- en zeilboten en kano's te huur in Beers (NB).

Klankschaal-sessie of yogales

Ontspan je lichaam en geest met een rustgevende klankschaalsessie of yogales, die bij mooi weer zowel binnen als buiten wordt gehouden.

 

Lambertuskerk Beers

Bent u van plan om een bruiloft of evenement te organiseren? Wij bieden verschillende mogelijkheden in samenwerking met de Lambertuskerk in Beers.